هفت اپلیکیشن ضروری برای مدیران

 هفت اپلیکیشن ضروری برای مدیران

به گزارش عصر پایش، در قرن بیست و یکم استفاده از گوشی های هوشمند به یک امر رایج تبدیل شده است و به تبع این امر، استفاده از اپلیکیشن ها نیز در میان اکثر انسان ها به نحو چشم گیری رونق دارد.
در میان این اپلیکیشن ها، برخی هستند که می توانند موجب افزایش بهره وری محیط کار شوند. در ادامه به معرفی این اپلیکیشن ها برای مدیرانی که خواهان بهره وری بیشتر هستند خواهیم پرداخت. با گویا آی تی همراه باشید.

۱- استفاده از یک پیام رسان (به جز تلگرام)

پیام رسان ها می توانند بسیار مفید و کارآمد باشند. البته، چنان که می دانید، تلگرام یکی از پرکاربردترین و مفیدترین پیام رسان ها در کشور ماست، اما به هر حال پیام رسانی که ما قصد معرفی آن را داریم پیام رسانی غیر از تلگرام است. زیرا کسانی که از تلگرام استفاده می کنند در اغلب موارد به استفاده از نسخه ی ویندوز آن روی می آورند و به این ترتیب نوتیفیکیشن های گاه و بیگاه آن می تواند موجب کاهش تمرکز و گاه ایجاد یک گفتگوی طولانی و نتیجتاً اتلاف وقت شود.
بنابراین بهتر است برای ارتباط با کارمندان خود، از یک پیام رسان غیر از تلگرام استفاده کنید. برای این کار، چند امکان پیش روی شماست:
• استفاده از یک پیام رسان اختصاصی
• واتس اپ
• ایمو
• وایبر

۲- اپلیکیشن گوگل کیپ

این اپلیکیشن یکی از بهترین و مفید ترین اپلیکیشن ها جهت یادداشت برداری می باشد. گوگل کیپ علاوه بر سیستم عامل اندروید، قابلیت نصب بر روی آی او اس و دسکتاپ را نیز دارد. امکان خوب و کاربردی ای که در گوگل کیپ وجود دارد این است که در صورت نصب این اپلیکیشن بر روی دو یا چند دستگاه، مثلاً بر روی گوشی و همچنین تبلت، اگر شما یادداشتی در گوشی خود ایجاد کنید، آن یادداشت در تبلت نیز ایجاد خواهد شد.
افزون بر این، قابلیت مفید دیگری در این اپلیکیشن وجود دارد و آن قابلیت پین کردن است. با استفاده از این قابلیت می توانید یادداشت و یادداشت های مهم را پین کنید تا همواره در بالای تمامی یادداشت ها قرار گیرند.
در آخر ذکر این نکته لازم است که گوگل کیپ امکان دسته بندی یادداشت ها را نیز برای شما فراهم می سازد. می توانید برای هر یادداشت یک دسته و یا برچسب معرفی کنید. مثلاً یک یادداشت را تحت عنوان ضروری ذخیره کنید، یکی را تحت عنوان جلسه ها و … .

۳- اپلیکیشن ترلو

به راستی که ترلو از مفید ترین و کاربردی ترین اپلیکیشن ها برای محیط های کاری است. ترلو این امکان را برای شما فراهم می سازد که بتوانید به تعریف چند پروژه بپردازید و در عین حال برخی وظایف نیز برای آن ها ایجاد کنید. سپس هر یک از این وظایف را می توانید به کارمندان خود بدهید و بر روی فرآیند انجام آن ها نظارت و کنترل داشته باشید. ترلو بر روی دسکتاپ نیز قابل نصب بوده و همچنین از امکان دسترسی آنلاین برخوردار می باشد.
علاوه بر این، قابلیت مفید دیگری که در این اپلیکیشن وجود دارد این است که با استفاده از آن قادر هستید که برای اشخاصی که در پروژه فعالیت می کنند اکانت بسازید و همچنین مقدار دسترسی آن ها را نیز تنظیم کنید.

۴- اپلیکیشن لغت نامه

داشتن غلط املایی و همچنین غلط نگارشی یکی از بدترین اتفاقاتی است که می تواند برای یک مدیر رخ دهد. بنابراین حتی اگر به میزان آشنایی و تسلط خود بر ادبیات اطمینان دارید بهتر است یک اپلیکیشن لغت نامه در گوشی هوشمند خود داشته باشید. گاه املای برخی واژه ها چنان مشکوک است که نیاز به لغت نامه را ضروری می سازد. با این حال حتماً از یک لغت نامه ی معتبر استفاده کنید. اپلیکیشن هر یک از لغت نامه های دهخدا، معین و یا عمید موجود است و می توانید آن ها را روی گوشی خود نصب کنید.

۵- گوگل کلندر یا تقویم گوگل

استفاده از سررسید در میان مدیران یکی از روش های رایج و متداول برای تنظیم قرارهای ملاقات است. ما برای تنظیم و ثبت قرارهای ملاقات استفاده از سررسید مجاری گوگل کلندر (Google Calendar) را به شما پیشنهاد می کنیم. این اپ این امکان را به شما می دهد که بتوانید تمامی قرارهای ملاقات و هر گونه کاری که برای انجام دارید را روی آن یادداشت کنید. خبر خوب این که به تازگی، امکان اضافه کردن تعطیلات کشورمان نیز در آن فراهم شده است.

۶- یک اپلیکیشن برای اخبار

احتمالاً شما نیز به عنوان مدیر گاه از کار زیاد خسته می شوید و یا به سبب وقت اضافه ای که میان کار خود و یک قرار ملاقات دارید نیاز به چیزی جهت پر کردن وقت دارید. بدیهی است که استفاده از شبکه های اجتماعی و یا اپ های بازی نمی تواند گزینه ای مناسب باشد زیرا ممکن است بیش از حد نیاز موجب گرفتن وقت شما شوند. ما استفاده از یک اپلیکیشن اخبار را به شما پیشنهاد می کنیم. در حال حاضر اپلیکیشن Google یکی از بهترین اپلیکیشن ها برای این امر است.

۷- کوییک باکس

کوییک بوکس (Quickbooks) یک اپلیکیشن بسیار مفید و جذاب برای تمامی مدیران و کارمندان است. البته برخی از امکانات آن برای ایرانی ها قابل استفاده نیست اما با این حال هنوز هم اپلیکیشن مفیدی به نظر می رسد. با استفاده از آن می توانید برای خود صورت سود و زیان تشکیل دهید، به مدیریت مخارج و همچنین درآمدهایتان بپردازید و سایر کارهای اینگونه را انجام دهید.

کد خبر: 1783 | 13:00، 1396-08-07 نسخه چاپی ارسال به