نحوه تبدیل کامپیوترهای مجهز به ویندوز ۱۰ به تقویت کننده برد وای فای

نحوه تبدیل کامپیوترهای مجهز به ویندوز ۱۰ به تقویت کننده برد وای فای

به گزارش گروه عصر پایش به نقل از گویا آی تی، معمولا در مکان های بزرگ یا ساختمان هایی که حتی روترهای حرفه ای هم قادر به پوشش کل فضا نیستند از این ابزارها استفاده می شود.

از این رو اگر با چنین مشکل مواجه اید و به دنبال سریع ترین و ارزان ترین راهکار برای حل این مشکل هستید با ماه همراه باشید تا با نحوه تبدیل کامپیوترهای مجهز به ویندوز ۱۰ به یک تقویت کننده اختصاصی وای فای آشنا شوید.

البته سریع ترین و ارزان ترین روش همیشه بهترین راهکار محسوب نمی شود. پس هنگام خواندن این مطلب مد نظر داشته باشید که ما از بهترین روش برای انجام این کار صحبت نمی کنیم و صرفا قصد داریم با روشی سریع، ساده و بدون هزینه در این زمینه آشنا شویم.

شکی نیست که بهترین کار خرید یک تقویت کننده سخت افزاری با قیمتی کمتر از ۵۰ دلار است؛ این قطعه سخت افزاری سیگنال های فعلی را به فواصلی بیشتر از توان روتری که در حال استفاده از آن هستید ارسال خواهید کرد. روشی دیگر که می‌ تواند این مشکل را حل کند خرید نرم افزارهای توسعه دهنده اختصاصی است که آنها هم قیمتی نزدیک به ۵۰ دلار دارند.

اما اگر به دنبال راهکاری دم دستی هستید و قصدی هم برای خالی کردن جیب ندارید پیشنهاد ما به کارگیری یکی از ویژگی‌ های اختصاصی ویندوز ۱۰ است. هر چند برخلاف راهکارهای فوق که برای استفاده از آنها مجبور به پرداخت هزینه اید، راهکار ویندوزی معایبی دارد: این تقویت کننده بی سیم نرم افزاری اقدام به ایجاد یک هات اسپات دوم خواهد کرد که ابزارهای شما باید به آن متصل شوند (هات اسپات مسیر هدایت و دسترسی به وای فای است).
تنظیم کامپیوترهای ویندوز ۱۰ به عنوان یک تقویت کننده سیگنال وای‌ فای

همان طور که ملاحظه می کنید این ویژگی در حقیقت یک توسعه دهنده وای فای به آن معنا که شاید در ذهن دارید نیست چرا که یک شبک هات اسپات جدید ایجاد خواهد؛ این شبکه با شبکه وای فای واقعی که روتر شما ایجاد کرد تفاوت دارد.

این هات اسپات بی سیم دارای نامی اختصاصی و یک رمزعبور جداگانه خواهد بود: در یک گوشه منزل شما به یک شبکه متصل خواهید شد و در گوشه ای دیگر باید به شبکه ای دیگر وصل شوید.

ساخت یک هات اسپات بی سیم جداگانه در ویندوز ۱۰ برای تقویت سیگنال وای فای روتر بسیار ساده است. این مراحل را به ترتیب دنبال کنید:

۱- ابتدا کلیدهای Win+I را فشار دهید. (حرف i)

۲- در پنجره تنظیمات سیستم که باز شده به بخش Network & Internet بروید.

۳- در صفحه بعد از پنل سمت چپ گزینه Mobile hotspot را انتخاب کنید.

۴- گزینه Share my Internet connection with other را فعال کنید.

۵- حال روی Edit کلیک کنید و یک نام و رمزعبور اختصاصی برای شبکه تعریف نمایید.

۶- تغییرات را ذخیره کنید.

۷- تمام شد!

همان طور که پیشتر هم اشاره شد این روش رایگانی است که می توانید توسط آن کامپیوتر مجهز به ویندوز ۱۰ را تبدیل به یک تقویت دهنده سیگنال وای فای کنید. روش دیگر خرید نرم افزارهای تقویت کننده بی سیم اختصاصی است که می توانند به در قالب تقویت کننده بی سیم واقعی عمل کنند.

اگر به دنبال چنین نرم افزاری هستید یکی از گزینه های محبوب Connectify است که در قالب سه مدل قیمت دهی متفاوت عرضه شده که ارزان ترین آنها ۵۰ دلار است.

اگر در این زمینه یا هر مورد دیگری که فکر می کنید می توانیم شما را کمک کنیم وقت را هدر ندهید و همین الان با استفاده از قسمت نظرات، مسائل خود را با مطرح کنید.

کد خبر: 2018 | 10:45، 1396-09-11 نسخه چاپی ارسال به