واعظی : دستگاه‌های دولتی در مکاتبات اداری خود از تلگرام استفاده می‌کنند، این موضوع بسیار خطا است

واعظی : دستگاه‌های دولتی در مکاتبات اداری خود از تلگرام استفاده می‌کنند، این موضوع بسیار خطا است
همه مسئولان باید بدانند که استفاده از شبکه اجتماعی خارجی بسیار خطا بوده و ما با آن مخالف هستیم.

به گزارش عصر پایش به نقل از کلیک، وزیر ارتباطات در خصوص استفاده از پیام‌رسان خارجی تلگرام در برخی دستگاه‌های اداری و دولتی که پیش از این از سوی معاون دادستانی کشور مطرح شده بود، گفت: در این مورد اطلاعی ندارم اما اگر دستگاه‌های دولتی در مکاتبات اداری خود از تلگرام استفاده می‌کنند، این موضوع بسیار خطا است و به هیچ عنوان آن را قبول نداریم.

واعظی اضافه کرد: در این زمینه نیازی به بخش‌نامه نیست و همه مسئولان باید بدانند که استفاده از شبکه اجتماعی خارجی بسیار خطا بوده و ما با آن مخالف هستیم.

وی در مورد شبکه ملی اطلاعات نیز توضیح داد: پیکر این شبکه در حال رشد است و شرکت‌های خصوصی نیز در آن حضور بسیار پررنگی دارند. بر این اساس قصد داریم با جدیت موضوع تولید محتوای بومی و نیازهای چند رسانه‌ای را بر روی این شبکه تقویت کنیم.

وزیر ارتباطات بیان کرد: سند شبکه علمی کشور که امروز به امضاء رسید بخشی از پازل شبکه ملی اطلاعات است، در این پازل دولت الکترونیک، سلامت الکترونیک، بیمه الکترونیک و مدرسه هوشمند نیز نقش دارند و به زودی اقدامات موثر برای تکمیل این پازل را ارائه می کنیم.

او در مورد آخرین وضعیت شبکه دسترسی فیبر نوری منازل (ایرانیان نت) اظهار داشت: اجرای این پروژه نیازمند سرمایه‌گذاری بسیار عظیم است و بردن فیبر نوری به مراکز تجاری و صنعتی و نیز منازل مردم نیازمند توانایی مالی بسیاری است که هم اکنون این اپراتور توانایی آن را ندارد.

واعظی ا بیان اینکه در این زمینه کشورهای مختلف نیز اعلام آمادگی کرده‌اند که یکی از پیشنهادها به صورت جدی تری پیش می رود گفت: ما امیدواریم در این پروژه بتوانیم تجربیات کشورهای دیگر را به کار بگیریم و تا چند ماه آینده نتیجه آن را اعلام خواهیم کرد.

وزیر ارتباطات در مورد پروژه مطالعاتی نسل پنجم موبایل نیز گفت: بسیاری از شرکت های دنیا هم اکنون بر روی نسل پنجم موبایل در حال مطالعه هستند و این فناوری همزمان با اینترنت اشیاء در حال اجرا است.

وی با تاکید بر تشویق شرکت‌های خصوصی دانش بنیان و دانشگاه‌ها برای راه‌اندازی و ایجاد شبکه‌های اجتماعی پولی در کشور گفت: زمانی که این شبکه‌ها به فعالیت مناسب برسند و بتوانند چندین میلیون مشترک را اداره کنند قطعاً به آنها کمک خواهیم کرد.

او ادامه داد: هم اکنون به هیچ یک از شبکه‌های خارجی اجازه فعالیت تبلیغاتی نداده‌ایم و آن‌ها نمی‌توانند از پرداخت‌های بانکی استفاده کنند، اما به شبکه‌های اجتماعی بومی اجازه فعالیت تبلیغاتی می‌دهیم و در مورد خدمات دولت الکترونیک و پرداخت الکترونیک از طریق این شبکه‌ها با بانک مرکزی وارد مذاکره شده‌ایم.

وزیر ارتباطات در مورد ادغام دو نمایشگاه تلکام و الکامپ که پیش از این مطرح شده بود، تصریح کرد: تمایل وزارت ارتباطات بر این است که یک نمایشگاه بزرگ بی‌المللی از خانواده فناوری اطلاعات و ارتباطات به صورت هم افزا و هم سو تشکیل شود. در این زمینه دوست داشتیم نمایشگاه بین‌المللی کاملی از تلکام و الکامپ داشته باشیم. اما با توجه به اینکه نمی‌خواهیم رقابت تلکام و الکامپ از بین برود، این موضوع را به خودشان واگذار کرده‌ایم و هر زمان که برگزار کنندگان آن به این بلوغ برسند، این موضوع اجرایی می‌شود.

واعظی در مورد صفر شدن حق‌السهم دولت از توسعه اپلیکیشن‌های داخلی نیز توضیح داد: برای کسی که اپلیکیشن می‌نویسد هیچ حق‌السهمی دولت دریافت نمی‌کند و برای آنکه نهضت اپلیکیشن نویسی توسط جوان‌ها در دانشگاه‌ها راه بیفتد، ما حمایت‌های بسیاری انجام می‌دهیم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: در عرض ۲.۵ سال گذشته ۱۰۰ هزار اپلیکیشن داخلی توسط جوان‌های این کشور نوشته شده است که پیش از این برخی از این نرم افزارها را از خارج با رقمی حدود ۲۰۰ هزار دلار خریداری می‌کردیم.

کد خبر: 429 | 11:15، 1395-07-05 نسخه چاپی ارسال به